Videti jedan post
Star 01.09.2011, 18:00   #5
vladimir68
Ovaj baš voli da kuca

vladimir68's Avatar

Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
vladimir68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Imam takvu SKYTECovu aktiv.kutiju i nemoj prijatelju spajati suvi mixer ili bilo šta drugo osim mikrofona na ulaze MIC 1-2.Te kutije su namenjene nešto kao za karaoke..... U najjednostavnijem slučaju odnosno za početak kupi jedan duži i kvalitetniji (ajd da nepišem ˝deblji˝....činč - činč (znači na oba kraja kabla su metalni činčevi)) kabal i uključi na tvojoj mixeti u TAPE OUT i jedan (L) idi na jednu kutiju u Line In i drugi (R) u drugu kutiju u Line In i radiće sigurno.
DRUGO -je ono što ti je objašnjavao Aleksandar ,tj i to je izvodljivo ali ako nećeš činčeve mora onda neki majstor (još bolje ako umeš/neumeš sam) da skine tu ploču na kutiji i da ti ugradi ženski bilo za bananu bilo za canon (ima tamo mesta,malo bušenja,....ja sam ugradio za običnu bananu a unutra je kablićem prespojeno(most) sa Line In,i u njega uključujem sajzer ( a može i ....) kad me mrzi da rasklapam celu opremu
I da dodam ,na taj spikon slobodno se može zakačiti PASIVNA kutija iste snage kao što ti je tvoja aktivna (znači sviraš na 4 kutije)

Promijenjeno od vladimir68 (01.09.2011 u 18:04 sati)
vladimir68 je offline   Reply With Quote