Korg Pa3X Greska u Os-u
Pozdrav svima
Evo ja cu prvi da napisem tz. Bugove u Opertivnom sistemu v.1.11
Prvo sto sam primjetio,nakon nekoga vremena se izbrisu imena kako ritmova tako i Drum Kit-ova,semplovi koje sam upisao ostaju u Ram-u,znaci u USERU gdje sam memorisao ritmove je sve prazno tako i u DK
Danas sam upisivao neke drum semplove i non stop mi je izbacivao gresku "Warning PCM saving error" a ipak upise sempl u RAM,
Sledeca greska je ako sam selektovao neki ritam iz Usera i hocu da prebacim
na drugi ritam takodje u User-u nece non stop mi vrati stranicu na kojoj je ritam koji vec ide,a na reki fabricki ritam hoce da prebaci ali onda bude kontra nemogu u USER da izaberem nijedan ritam.
Onda ima sitnih bagova koji nisu tako strasni kao ovi gore,pa me interesuje dali je jos neko primjetio slicno ili je mozda moja klavijatura sa greskom
Kako sam uspio da vidim vec se uveliko diskutuje na korgovim forumima oko bugova u Operativnom sistemu
pozdrav
Dodato:
Prije dva dana sam ponovo ucitao OS i Res i sve je OK bilo da sada,pocela mi se Bas traka rastimavat i udjem Mixer/Tuning na bas traci je i na tvornickim ritmovima PB Sensitivity na 2,kada promjenim na 0 onda radi tacno,dali zna neko u cemu je fora,jer to se desava i na tvornickim ritmovima ne samo na mojim koje sam ja pravio
Dodato:
Da li ima neko OS i Res v.1.10 za pa3x nemogu da je nadjem nigdje na netu,probao bih jos tu varijantu prije nego sto im vratim klavijaturu.pozz
Dodato:
Poceo sam pravit svoj Set i prilikom upisivanja semplova u RAM je sve ok i multi semplovi su svi bili uredu,u medjuvremenu sam upisivo neki drugi set u klavijaturu pa sad ponovo vratio i primjetio sam da mi fali kamaru semplova,znaci nije sve ucito,kad udjem u sounad/record ti semplovi sto fale su u listi drugacije boje i nemogu se izabrat.
znali neko sta je to da vratim klavijaturu nazad
Promijenjeno od Mico23 (08.09.2011 u 16:15 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|