Videti jedan post
Star 23.09.2011, 13:48   #6
sinisa
Kao kod kuće

sinisa's Avatar

Registrovan/a dana: 09.03.2005
Godina: 45
Downloads: 3144
Uploads: 10
Rekao HVALA: 74
Zahvalili mu 117 puta u 106 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
sinisa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
sinisa pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Ja sam pre radio na Va3 i posle njega sam hteo da uzmem Pa1x medjutim zbog nekih funkcija koje ovde sad nisu bitne i dugo razmisljanja uzeo sam E80.

Kad stavim sredjen Pa1x ili Pa800 uz E80,a kod mene stalno ima bar jedan i pustim ga na njegove zvucnike,E80 mi ne zvuci tako sjajno. Ista stvar i kad preslusavm demo snimke. Medjutim kad spojis na ozvucenje stvari su totalno drugacije,tek onda vidim da nisam pogresio u odabiru klav...

Mouce da je sve stvar navike,a i onog sto slusas na aranzeru.Meni recimo uvek Pa1x zvuci bolje od PA800.Ja na aranzeru uvek slusam zvucnu sliku ritma znaci aranzerski deo boje su mi u drugom planu.
Kad kazem boje mislim na desnu ruku klav. Dok dosta ljudi prvo obraca paznju na boje,a tek onda na aranzerski deo za koji je i namenjena. Ne kazem da je korg los aranzer nprotiv,ali ne izlazi kao roland na ozvucenju nesto mu uvek fali,bar po meni. Tesko se naviknuti na sasvim drugu zvucnu sliku ako si od pocetka radio na Rolandu,ali treba menjati klav.ne treba ostati na jednom proizvodjacu. Zadrzi ti taj Pa1x jos jedno dva tri meseca pa onda javi sta mislis.Malo se bolje upoznaj sa njom i njenim finkcijama.

Promijenjeno od sinisa (23.09.2011 u 13:53 sati)
sinisa je offline