Videti jedan post
Star 28.09.2011, 09:31   #6
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Drug ja ne vidim gde ti je ovde problem oko prebacvanja??? ja sam imao drugo vremena rolanda va seriju...pa lepo prebacis ritmove na flopy pa ubacis i posle imas opciju copy,pod opcijom utility i tu kopiras sta hoces sa flopija na zip,i tu on convertuje ritmove iz stl formata u sth i stavlja ih na zip...ako bas hoces direktno na zip iz kompa--formatiras zip u klajvi,stavis ga zatim u komp i NE OTVARAS GA PREKO MY COMPUTER...moras znaci kao sto rece jedan kolega RDB-rolanda data menager,i tu prebacujes ritmove direktno na zip...moras voditi racuna da ti ritmovi koje hoces da stavis na zip,moraju biti u sth formatu,a ne stl kao za flopy....pa ja sad imam pa1x,duplo skuplji od va7,pa isto ubacujem ritmove preko flopija...meni je to lakse nego da ga povezujem preko kabla sa kompom...isto koliko znam,i flopy i zip uredjaj,mogu na va seriju da pasu od kompa,ne moras da juris originale...ja menjao flopi i sljaka...a sa zipom nikad ni jedan jedini problem,cak mi ni zipeta nikad nije crkla...to sam za HD i ja nesto cuo,trazio lik oko 100 evra za ugradnju,ne znam kako i koji princip....mada kazem ti mene zip nikad nije zezao tako da sam ja odustao od tog....stara je ona klajva da bi ti investirao u nju te stvari...pitaj jos nesto ako te zanima...pozdrav
Milan$ je offline   Reply With Quote