Radeći jutros do pola 6, uspio sam nekako da instaliram novi OS, verzija 2.0. Pri tome sam uspio i napraviti da mi proradi i floppy i zip, da čitam i da writeam podatke.
DOKAZANO radi svaki floppy koji može na računar, samo da je 100% ispravan, meni je otpala jedna nožica na onom mjestu gdje se stavlja flat kabal na ulaz u floppy drive, i iz firme gdje radim sam uzeo jednu takvu nožicu i samo je ugurao unutra, prispojio flat kabal i floppy proradio. I preko floppy uzeo random ritam ( samo radi testiranja ) i uspješno prebacio na ZIP uređaj u VA7.
Hvala svima na odgovorima, nisam očekivao da će biti ovoliko odgovora u tako malo vremena, hvala vam zaista, napravio sam VA7, još samo da pokušam srediti mikroprekidač za Fill dugme, i sve će da bude uredu.
Nadam se da smo uz ovu temu pomogli i budućim nevoljama koje će ( nedaj Bože ) zatrefiti neke od naših kolega sa foruma, ako se budu našli u sličnoj situaciji.
Eh sad idemo da je pripremamo za svirku
DODANO: znači svaki ispravan floppy uređaj za računar provjereno radi i na VA7, ali ZIP uređaj mora biti Iomega ZIP100, i zipete moraju da budu max. 100MB, a ne one od 250 ili 750MB, jer na samom VA7 piše na desnoj strani klavijature "ZIP100".