Videti jedan post
Star 05.10.2011, 16:14   #7
Johnny035
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 26.09.2011
Mjesto: Ćuprija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: gitara
Interesi: muzika i sport
Johnny035 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kad je takav red i običaj da se i ja predstavim. Imam 29 godina, mašinski inženjer sam po struci, iz Ćuprije sam, sviram gitaru (imam klasičnu i električnu), uglavnom sam samouk (išao sam jedno vreme na neke časove). Muzičku teoriju sasvim dobro poznajem jer sam je sam učio iz muzičkih udžbenika. Pomalo se bavim komponovanjem i pisanjem pesama. Nisam svirao nigde dosad osim što sam svirao na rođendanima, slavama i nekim svirkama sa društvom. Sviram sve što se tiče muike sa ex-Yu prostora, ređe stranu muziku. Iako imam posao u struci i dalje ne odustajem od toga da sviram za pare, samo ako nađem bend.
Više sam solo nego ritam gitarista. Ovde sam došao baš zbog toga što se ovde postavljaju najviše akordi za narodnu muziku. Veliki broj pesama sam skinuo sa ovog sajta. Tu sam da pomognem koliko mogu, jer sam i sam za sebe skidao dosta pesama (trudim se da to bude originalni tonalitet) pa ako se desi da nekom bude potrebna neka pesma (akordi ili tablature za gitariste) koju imam u svojoj arhivi, postaviću je.
Johnny035 je offline   Reply With Quote