Imao sam Mckie Fussion 3000 sistem 2 godine i to je upecatljivo dobar razglas-puno kvalitetnih decibela ali na zalost i kvalitetne kilaze....Ipak zvuk konkretan i agresivan-veliki SPL,transparentno dobar u celom opsegu-jednom recju koncertni razglas za 1000 ljudi..Nazalost mana ovog sistema(po meni)je spori limiter ulaznog signala-kada se upali smanji se osetno snaga sistema i sto se vise pojacava to on sve vise obara snagu-potrebno je dosta smanjiti nivo ulaza da bi limiter vratio stanje u normalu-gledavsi sa lepse strane to je odlicna zastita sistema ali u toku svirke moze predstavljati problem(naravno sa nestrucnim koriscenjem)-preporuka koriscenje externog limitera i resen problem.Interesantno je da je to jedini model Mackie kutija gde je vodjeno racuna o vibracijama koje uticu na pojacalo-napravljen je sistem vesanja pojacala na malim gumenim amortizerima da bi se sprecili kvarovi(fizicki)pojacala usled vibracije kutije u koju su ugradjeni...Silnih problema sam imao sa basovima SWA 1801 i otkidanjem nozica tranzistora i kondenzatora usled vibracije kutije...Sve u svemu-rado bih posedovao 2-3 kompleta-takav sistem baca u senku sve u toj klasi cene(XA2,HK Projektor,RCF 7001...)i to onu duboku iz koje nema izlaska...