Mackie Fussion ces teeesko da nadjes u nekom normalnom stanju, a i kad ga nadjes, budi spreman da das jedno 1500e za nove zvucnike jer njegovi originalni tesko da su u dobrom stanju s obzirom na starost, da ne pricam o farbanju. Verujem da ceo taj sistem moze da se nadje do 5000e ali kad uracunas koliko para treba da se ulozi u njega da se sredi... ja se ne bih upustao u to...
Sto se tice 7001, ja ga imam ali necu da pricam hvalospeve o njemu. Ukratko, moje misljenje, 7001 vs Mackie fussion pobedjuje u mid-hi liniji, Fussion je bolji u basovima. Mozda je Fussion glasniji za nijansu ali kao pun sistem. Ipak, gledajuci cenu i starost kutija, Fussion u ovom trenutku moze da bude samo san jer tesko da ces da nadjes neki koji ce da bude u oljem stanju od bilo kog 7001.
HK Projektor znam, radio sam na njemu pre 6 godina, i mogu ti reci da je extra, samo ima manu isto kao i XA2...skupo brate...
Inace, da se predstavim, neki od vas me znaju kao Giuseppe sa jednog drugog foruma, ovo je nalog moga oca, koji je inace muzicar, pa cu na ovom forumu da koristim ovaj nalog.
PS Neso, daj ne mozgaj vise...necu da ti solim pamet, ali sto si resio to i uradi, ti znas vec sta
Pozdrav!