Videti jedan post
Star 12.10.2011, 18:27   #16
DjoleBn
Ovaj baš voli da kuca

DjoleBn's Avatar

Registrovan/a dana: 18.06.2007
Mjesto: Bijeljina
Godina: 41
Downloads: 475
Uploads: 2
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x, Yamaha 01v96...
Interesi: Muzika i samo muzika...
DjoleBn befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
DjoleBn pošalji poruku preko MSN messengera DjoleBn pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Razlike..

Evo preuzeo sam razlike, sa sajta firme koja prodaje dynacord opremu, oni kazu:

1. Veća snaga, nominalno 2 x 1000W u 4 ohma ( moguć rad na 2.7 ohma, znači tri 8 ohmska zvučnika po strani, snaga se diže na 2 x 1350 W )

2. Koristi Class D pojačalo, što ekstremno smanjuje potrošnju iz mreže, čak za 55% u odnosu na normalna pojačala

3. 30% smanjena težina u odnosu na stari Powermate

4. 11-band stereo eq koji može biti dodjeljen master out-u ili monitor out

5. USB 2.0 konekcija za PC ili Mac, snimanje ili povrat 4 kanala istovremeno

6. Efekti!Ono po čemu je Dynacord bio poznat su i efekti. Još uvijek su tu dva potpuno nezavisna stereo efekta , sa po 100 preseta, ali ovaj put imate mogućnost editovanja i memorisanja omiljenih efekata

7. LPN (low pass notch) filter. Samo Dynacord ima riješenje za bolji bas na “malim” zvučnicima i to je LPN filter! Morate čuti da bi povjerovali!

8. Zaštita zvučnika je priča za sebe.Ulaskom u meni, Powermate vam omogućuje da nađete i uparite savršeno izlaznu snagu Powermate pojačala sa zvučnicima, radi veće pogonske sigurnosti i pouzdanosti. Čak i kod peak levela (short duration), puni izlaz pojačala ostaje na raspolaganju, čak i kad se koriste relativno mali zvučnici. Kao rezultat toga, ne samo da imate najveći dinamički raspon cijelog sistema, već i najviši stepen sigurnosti i pouzdanosti.

9. Balansirani master i aux izlazi, u slučaju kombinovanja Powermate-a sa nekim aktivnim zvučnicima i binskim monitorima

Znaci, nisu ovo moje rijeci, nego samo sam postavio razlike koje navodi jedna firma koja se bavi prodajom datog proizvoda. Na Vama je da odlucite.