Citat:
Originalno postovano od Dell
Marco, da sam htio da beskonacno raspravljam s tobom, ucinio bih to zasigurno u drugoj temi. U ovoj temi sam iznio svoje misljenje, tako da ono niposto nema oblik argumenta, niti ista u temi zahtijeva moj argument koji ti od mene trazis .To je cisto moje misljenje. Ja dao svoje misljenje, ti dao svoje i to je. Ako ti se s nekim drugim raspravlja sto su neke sprave bolje, imas temu za njih, ovo je tema u kojoj savjetujemo postavljaca i takva ce i ostati.
|
Slusaj mali hoces da te pustimo sad svi ovde da im ti pomognes sa strucnim savetima oko kronosa!Znaci sad kad covek uzme klaviajuru a i ja se nesto mucim tu oko nekih stvari,zapelo jbg i ajde ako mi das odgovor na te moje muke oko sinta o kojem se prica u temi ja cu zauvek da se povucem sa ovog foruma a ako mi ne das odgovor povuci se ti!!!Posto si ti strucan i znas oko ove sprave i imas je ajde odogovori mi na par pitanja gde mi je zapelo i ja cu da se povucem sa foruma za sva vremena a sto se rasprave tice izvoli pokreni je u kojoj hoces temi i ispaces smesan!Nemoj meni da solis pamet nego gledaj svoja posla i ne zabadaj nos gde ne treba a pogotovo ne izazivaj ljude ovde to ti je moj prijateljski savet!Ja ne komentarisem nigde gde nisam siguran u ono sta pricam i ako nadjes jedan moj komentar u temi Roland G6 ili Yamaha motif ja cu da ti dam odma 100evra za izvinjenje!Pusti nas u pizdu materinu da se zabavljamo o svojem jadu i nemoj nam soliti pamet molim te!!!
Dodato:
@Kore
Mnogo toga je drugacije nego na prethodnim Korgovim workstation-ima ali se lako ulazi u fazon!Jos uvek nisam ubacio ni jedan sempl jer sam u fazi ispitivanja a soint sam iskreno da ti kazem radi prodaje i na njemu cu da zaradim 400e kad mi dodje u kupac u sredu ili cetvrtak!Do tada cu provaliti sve te fazone kako i sta posto ne silazim sa klavijature pa se mozes javiti za svaki vid pomoci

Uglavnom igrajuci se sa lead bojama mogu ti reci da sam napravio jedno 5-6 kombinacija ludackih kako za narodnjake tako i za neku dance i house muziku!A sirini zvuka ne treba da komentarisem nista mada kako je krenulo ispasce i ovde bolji N364 nego Kronos!
Dodato:
@Tranzit
Jel se ja ovo varam ili na ovom zadnjem OS nema undo i redo opcija zadnjeg sto sam radio?
Dodato:
A nece mi ni displey na pomeranje prstom kao na Pa3x nego oznacavanje pa vintaj