Kolega Dz3no, ja nikako ne kapiram sta si ovime hteo da kazes.Kakav Srecko Krecar, pa on radi na digitech Performeru, kakv VHM 5.Naprotiv bas na modelu VHM 5 mozes da napravis kakvu god tercu hoces, ton po ton.Nemoj pogresno da me razumes ovim mojim stavom.I na Digitech Performeru a i na modelu VL3D ne mozes da pravis terce, na VHM 5-tici mozes, ja sam je imao tri godina, a imao sam i Performera i opet ga imam, zamenio sam ga samo zato sto je gabaritno manji a inace VHM 5 je solidna sprava, VL3D nisam koristio, tj zamalo ali sam se predomislio i ostavio Performera.
I jos nesto, kad si vec spomenuo Srecka, posto nisam nikako mogao da koristim Perforemra da mi prati molsku pesmu, tipa Jedna reka u mom kraju, i dobio sam odgovor od coveka da ne moze 100% da otparati, kao sto sam i ja provalio, a vec kod durskih dvojki moze.Izvinjavam se sto pise ovako, durske i molske dvojke, pisem da bi me ljudi razumeli o kojim se tercama radi.E sad kod VHM 5 moze i to.
Izvinjavam se posto je tema bila za VL3D i VHM 5, ja sam ovde spomenuo Performera, da bi objasnio kolegi o cemu se radi, da ne dodje do zabune oko modela.
Pozdrav!
|