Postovane i drage kolege, evo da ne otvaram novu temu, pisati cu ovdje (u ovu).
Naime radi se o modelu behringer pmp5000(ista "snaga" ali vise kanala), naime, jucer sam upalio miksetu i radila je oko sat vremena, kada sam smanjio kanale,ugasio sint itd, slucajno bacim(oko) na ventilator i dole ispod miksete(lim) da vidim jel se mikseta ugrijala, kad ono imam sta vidit, ne da se ugrijala, nego se užarila!!! a sat vremena je radila samo i to na (otprilike 70% snage)

danas sam je odnio majstoru, pa da vidim dal netko ima/imao slicnih problema, na što mirišete(znam da nije nikako dobro) nego otprilike sta mislite kakav me "kvar" čeka? Znam da postoji vise cimbenika za takvo nesto, ali neki ucestali faktori koji su za takvo nesto? Buduci da imam za 8 dana raditi jednu svadbicu koja ce se svirati otprilike 6 sati, strah me da nesto ne bude da me ne izda... Da napomenem, ventilator radi savrseno, radi svoj posao, i ima dovoljno prostora za hladjenje. Isto tako, mikseta je kupljena polovna, ja sam je otvarao i izvadio sto kila prašine, pa bi trebala radit bolje(tj. ne zagrijavati se toliko)

kad ono obratno...
P.s. dvoumio sam se da ovorim novu temu ili da stavim u ovu ili u temu "bekstvo od behringera", pa sam ipak odlucio staviti ovdje jer pripada opisu kao i pmp3000.
Hvala puno svima unaprijed.