Videti jedan post
Star 21.10.2011, 01:22   #19
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

oh oh oh, mogu reci da mi je malo lakse!!! Hmmmm ne znam, nadam se da ce to sve biti u redu, danas sretoh jednog druga, koji isto svira i ima pmp3000 i bas sam ga priupitao dal se grije kod njega, kaze on da mu je radila citavu noc, u zutom a nije se toliko grijala pa sam se zato zabrinuo(mislim to je jos jedan razlog meni za brigu), al eto, meni je drago da sam odnio kod majstora da to pregleda sve, pa sta bude, nadam se da nece biti nista, a i ako bude (volio bih da to bude neki minimalan trosak) hvala vam kolega tranzit puno, mogu vam reci da mi je malo kamen spao sa srca ali eto ako jos netko ima neko iskustvo u vidu(mog slucaja, odnosno vaseg kojeg ste imali ili imate) neka kaze. Hvala PUNOO!!!!!!
P.s. majstor mi je rekao da ce me nazvati sutra, eventualno prekosutra pa sta god on meni kaze ja cu pisati ovdje na forum(tako da bude sve u toku).