izgleda da su sve proizvodjaci krenuli u istom smjeru,prvo kv2,pa onda taj verse za koji sam se jako zagrijao ali nikako da odvojim vremena da odem isprobat,a i ovo sa yamahom se cini dobro,s tim sto je yamaha najjeftinija od svih,bar yamaha ima blizu gdje zivim pa cu nju isprobat pa javim utiske,drug koji radi u yamahinoj radnji kaze da ta yamahina kutija radi perverzno dobro,i takodje kaze da je zvuk nalik na hi fi,kutija dsr115 ima 136 db,zanimljivo iako nikad nisam volio yamahe ovo se mora probat
Dodato:
danas sam isprobao dvije yamahe dsr115,i nisam odusevljen,reklamiraju ih kao najbolje aktivne kutije na trzistu,daleeeeko od toga,kutije nisu lose cisto rade fino se to sve razumije ali ne ja na razumijem to sto se neko gadja watima,kutija koju reklamiraju pod 1300w ne svira jace nista od kutije koja ima 500w,mozda grijesim jer nisam isprobao uz basove jer nije bilo,ali te sam kutije doveo do maximuma u radnji koja nije tako velika,i na kraju radnje nije bilo basa nista,znaci same ne mogu nista,te dvije kutije mogu ozvucit otprilike kao i dvije d lite 15-3,citajuci specifikacije ocekivao sam vise
Promijenjeno od ella 85 (27.10.2011 u 02:21 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|