Tema: Shure
Videti jedan post
Star 06.11.2011, 06:04   #29
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

A ja i dalje tvrdim da si ti mene pogresno razumio a bilo bi dobro da ipak ti analiziras te moje postove jer ja za to nemam potrebe posto vrlo dobro znam sta sam i kome pisao. Moj prvi post na ovu temu je bio upucen mimikiju jer je momak u nekoliko svojih postova mjerio i slikao svoj mikrofon a to ces vrlo lako provjeriti ako propratis redoslijed postova i taj moj prvi post nije odgovor na prvo pitanje u ovoj temi koje ti navodis. Tek toliko o analizi. Da li sam nekom pomogao, to mislim da je van sumnje a taj kome sam pomogao ce to vec znati. Nema smisla populisati i govoriti u ime ostalih ("Mislim da nisam jedini koji te je pogresno shvatio") Time se ne treba sluziti kao argumentom jer to nikada ne moze biti argument. Kada govorim, odnosno pisem, radim to uvijek i samo u svoje ime jer ostali ce sami vec reci svoj stav ako budu smatrali da je to potrebno. I na kraju, ni najmanje ne sumnjam u tvoje dobro poznavanje materije ali sumnjam u tvoje dobre namjere kada se obracas meni. Za tim zaista nema nikakve potrebe jer ja sam totalno dobronamjeran i bezopasan, dapace uvijek spreman da pomognem koliko mogu i da pohvalim ali i da kritikujem. Nikada licno, uvijek objektivno. Nije ovaj forum kviz znanja niti se za tacan odgovor dobijaju poeni i pare. Shvatam ga kao mjesto gdje ljudi navrate da procitaju pokoju pametnu koja ce im valjati a ne da se dave bezrazloznim i potpuno suvisnim prepirkama dva strucnjaka.

Promijenjeno od tranzit (06.11.2011 u 06:06 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote