Videti jedan post
Star 08.11.2011, 00:26   #6
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Moram se nadovezati na post od nesaband-a, a vezano uz Bose L1, bez obzira što je pitanje aleksandar uputio beethovenu.

Odsvirao sam jednu svadbu na bose L1. Nisam htio ništa prepustiti slučaju, prva dva seta sam koristio svoje ozvučenje. Nakon toga sam nastavio na Bose L1- model 2, sa svake strane jedan radijator + dva suba + ToneMatch(to je mixer). Dojmovi su upravo ovakvi kako navodi neshaband. Pored finoće zvuka, oduševila me definicija bas frekvencija. To je to.....i nema se što dodati niti oduzeti.

Snaga? Za to bi mogli otvoriti novu temu ali nema smisla jer većina ljudi nije imali priliku probati takav sistem. To uostalom ovisi o ona tri faktora koja sam spomenuo u postu prije, što, kako i kome se svira.
Cijena? To je jasno kao dan. Preskupo je to za naše uvjete, ali nije nedostižno za onoga tko cijeni kvalitet zvuka.

Da mi se s ovim iskustvom vratit u '87 kada sam krenuo kao OMB i da je tada postojao taj sistem, prodao bih lijevi bubreg da si ga nabavim . (ili desni ako bi mu bila bolja cijena).

Promijenjeno od casper (08.11.2011 u 00:28 sati)
casper je offline   Reply With Quote