Videti jedan post
Star 08.11.2011, 01:13   #8
aleksandar72
Odomaćeni član

aleksandar72's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2009
Mjesto: 50° 07´ N 8° 41´ O
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 103 puta u 92 Postova
Instrumenti: ima ih vise..
Interesi: $
aleksandar72 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
aleksandar72 pošalji poruku preko MSN messengera aleksandar72 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

4 satelita mnogo bolje "pokrivaju" prostor od 2 satelita i dva woofera.

To sam hteo da cujem od tebe, a to je bio zalkucak od onoga sto si pisao.
Evo bicu kratak i jasan:
Po meni, cista nebuloza!
Nemoj da se uvredis,nista licno,medjutim isto kao i ti i ja imam pravo na svoje mislenje.

Kad imas samo dva satelita, ne mozes ozvuciti kafanu koja ima dve prostorije (osim ako ne stavis po jednu kutiju u svaku prostoriju sto ne verujem da bi iko uradio ako bas ne mora).

Za kafanu koja ima vise prostorija, treba ti odgovarajuce a ne improvizirano ozvucenje.

Kad imas dva satelita, ne mozes ozvuciti salu dugacku 30 ili vise metara (jos ako je muzika na jednom a glavni sto recimo na drugom kraju a svi znamo da je tamo najvaznije desavanje).

Za salu od 30 i vise metara treba ti "kamion" pun PRXa!
Najmanje BigStack sa koaksijalnim LongTrow satelitom...i normalno pravilan raspored kutija.

Kad imas dva satelita i dva woofera ne mozes koristiti neku od kutija za monitor(e) jer nemas sta da stavis napred

Koristiti frontalne kutije za monitoring??
Za 100EUR mozes sebi da priustis InEar monitoring ili neku Behringer aktivnu kutiju koja odlicno obavi posao.

Oko BOSEa:
Tacno prije godinu dana sam svirao svadbu, moj bend, ozvucenje 4xMackie SWA1501, 2x Mackie SA1501 i SRM za monitoring.
Posto je svadba mila mesovitog braka, svirao je jos jedan bend, imali su BOSE 2xL1-II.
Najiskrenije, bedno sam se osecao!! Dva stuba su pokrili definitivno bolje prostoriju nego ja sa svojim STACKom! Kraj price...

Zelim iskreno da sebi priustis jos dva PRX basa!
Ali probaj i jedan i drugi model...XLF nije bolji nego ima drugaciju namenu..mozda se ipak odlucis za "S"

"with respect"