Videti jedan post
Star 15.11.2011, 22:16   #5
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Hvala na javljanju brate moj,tvoje misljenje je uvek dobrodoslo Pravo da ti kazem ostala mi je bila navika da sviram sa dve klavijature i na workstationu sam uvek imao perfektnu tercu i onda kad sam uzeo Pa3 solo sint mi bukvalno nista nije trebao jer te iste boje i semplovi sa Pa3x izlaze ludacki totalno i onda sam krenuo prvo sa ensemble tercama pa sam pizdeo kad mi mi na primer svira iste tonove na razlicitim dirkama tipa Am terca tonovi B i H i Dis i e svira potpuno isti ton a koristim na mnogo forspila kad prosivaravam frospil bas taj B ton u trileru pa sam onda probao one oscilatorske ni to mi nije radilo i kad sam potpuno puk'o seo sam i odradio preko drum kita jer mi Pa3 to dozvoljava jer imam 128 mesta u DK User-u!E sad znam da nemam mogucnost editinga boja jer su ta mesta namenjena za drum kit ali sam se nekako dovijao i sklopio terce koje stvarno sada posle mnogo truda dobro zvuce i tek sad sam zadovoljan . . .

Promijenjeno od Marco7 (15.11.2011 u 22:17 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote