Imao sam i svirao Yamahu PSR1500 tako da mogu slobodno kazati sve sto znam o njoj. PSR3000 ti je skoro ista kao PRS1500 s tim sto ima vokalizer i jos neke toliko nebitne stvari u odnosu na PSR1500. Svojoj PSR1500 sam bio usao u sve seme i podesavanja. Mogu reci da je dosta dobra klavijatura, posebno sto ima USB stick i memory karticu i mozes nabacati boja i ritmova na nju koliko hoces, koje ona direktno vuce sa sticka, sto ne moze ni PA800. Negdje je u rangu Korga PA50/60, s tim da moze sto se tice ritam sekcije da zvuci mnogo mocnije od njih. I boje mogu da se srede, ali nema 3 boje u desnoj ruci kao sto ima korg, pa joj je to mana. Na nju se mogu instalirati terce i ima manje materijala nego sto ima za korgove masine. Ako imas zivaca da je sredis onda je OK. Bolja joj je izrada sto se plastike i tipki tice nego kod korga. Ko zna da je sredi moze bolje zvucati od Korgova PA50/60, ali je i to diskutabilno, jer ima dosta i do onoga ko svira. Prednost Korgova je i ta sto se brze mogu prodati od Yamahe.
Promijenjeno od Miki0 (16.11.2011 u 20:29 sati)
|