Videti jedan post
Star 18.11.2011, 14:42   #10
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Bend od kojeg sam kupio PSR 3000 je nakon prodaje kupio PA-800. To je bend koji su u većini slučajeva na matricama,klavijaturista na njoj ne radi ama baš ništa da ju poboljša i prilagodi sebi. Ritmovi su uglavnom fabrički ili poneki loše napravljeni i skinuti s interneta i meni zvuče jeftino do bola. PA-800 je televizija u boji za PSR 3000 al đaba sve ako je nećeš naštelit za sebe. Već im je RAM memorija jednom prdnula i plaćali su popravak oko 300 i kusur € i sl.
Dugmići su na PA-800 jeftini,imaju lufta,na nekima ne svijetle lampice,pali se po 5-6 minuta,dosta mi je kompliciraniji od Yamahe,mada ja to sve govorim jer Korga nikad nisam imao pa je mozda zato takav utisak,ali samoj kvaliteti izrade ne možemo pobjeć i siguran sam da je PSR 3000 kvalitetnije sastavljena nego PA-800 iako je PA-800 za nju doktor profesor Baltazar,bez daljnjega. Meni je ovo 4. Yamaha i ne namjeravam se prebacivat na ništa drugo,zadrti sam Yamahaš.
Moj PSR 3000 sad kad sam ga malo sriktao zvuči bolje nego nepripremljen PA-800 od tog kolege i sad vidim da se je zajebo šta je prodao Yamahu. Praktički je bacio pare. Ako ćete i Vi ovako,radije nemojte ako se ne mislite potrudit oko klavijature. Pozdrav!
smuchac je offline   Reply With Quote