Videti jedan post
Star 21.11.2011, 10:15   #5
djlabomi
Vredan član društva

djlabomi's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
djlabomi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@tranzit

Ok, vratiću ga. Ne mogu samo pre sutra. Slažem se da je nebulozno 32-bita zbog RAM-a... Hteo sam da se uverim šta će tu da radi i da li će. Osim HS2, sve ostalo je ista priča. Posebno mi je drago i zahvalan sam ti što sa toliko optimizma i samouverenosti pristupaš mom problemu.

Hyrepsonic 2 mi je "omiljeni" zato što ga je Nuendo ili Cubase uvek video iz prve. Na 32-bitnoj platformi, doduše... milsim da nisam razumeo do kraja funkcionisanje cele priče oko same instalacije potrebnih plugin-ova, VST-a... klavijaturista sam i do skoro sam verovao da ću smeti da ponesem audio setup (komp) sa prethodno podešenim aplikacijama u startup-u i kvalitetno odabranim i podešenim semplovima i VST-ima na samu svirku, da za sve to koristim ElmulatorX kao (kažu) jer je brži, ne i bolji od Kontakt-a, bla-bla...

Vezano za vraćanje sistema ... Imam 4 diska u kompjuteru. Jedan komad SSD Kingston (64 Gb), 1 Seagate ATA (250 Gb), 1 Seagate SATA (500 Gb) i 1 Maxtor SATA u fazi odumiranja, koji ću najverovatnije da izvadim, jer ume nekad satima da "škljoca" (250 Gb).
Instalirao bih Win7 64-bit na SSD. Da li bih prilikom instaliranja gabaritnog audio softvera (Trilian, Colossus, npr.) mogao da preusmerim sound libraries na HDD gde imam mnogo više prostora? Ako ne, da li bih bezbolno mogao da instaliram 2 OS? Jedan na SSD, a drugi na Seagate SATA HDD-u. Znam da bih u toj situaciji morao da promenim izbor diska u samom BIOS-u, kad hoću drugi OS.
djlabomi je offline   Reply With Quote