Videti jedan post
Star 22.11.2011, 12:47   #5
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Malo mi to nema smisla al dobro, ako je ritam masina onda tu imas visak... mislim necu da ulazim u to, i ja imam dvojicu gitarista, ali se "čitaju" zna se ko ce sta, jedan samo solaže drugi samo ritam, u tom slucaju ja predlazem ti da uradis ovako kako je kolega Mico23 napisao, mutiraj bas traku i sviraj manuelno... Koje su kljave u pitanju? Mislim, da ti možemo malo pobliže pomoći ako bude trebalo, jest da je komplikacija ali sta ces, razbit cete monotonost u bas sekciji i to je dobro!!!

Onda ovako
1.klavijatura svira bas+ritam masina...
2.klavijatura svira lower(strings u pozadini)+solaže
+ Harmonika i violina kako sam vec gore naveo jer se nista ne mijenja...

A vas se dvojica dogovorite tko ce gitarske dijelove svirati, kome bolje paše...
I malo tog bubnjara zategni ko doboš da barem kante nadje da vjezbate... Vjeruj mi i to je dobra solucija(imao sam bubnjara, onako fin decko ali mu trebalo vjezbe i vjezbe, a bubnjevi mu negdje na selu izvan grada nekih 40-ak minuta, a ne moze vozariti jer je jos u srednjoj skoli i da bubnjeve prenese u stan, pa sta ce komsije...)!!! tako da me ostali ne shvate pogresno, i kante od "krecenja" su dobre!!! Vjezbajte i vi, a i s njim bar na taj nacin, a kad on kupi bubnjeve ceka ga samo drugi zvuk, a princip sviranja ostaje isti...(pihh kolko ih znam da su tako radili, jest da je seljacki al nema druge) Veliki pozz kolega.