Videti jedan post
Star 23.11.2011, 11:26   #2
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

hahahahaa pa nije mi jasno kako gibonnijeva ekipa nije oglusila npr. Ili od joksimovica... itd itd, pusti price, ljudi koji rade sa in ear monitoringom rade sa profesionalnim "namjestacem" monitoringa tako da nema saaanseee!!!! nema sanse, a tako i kod nas, jasnije cujes na slusalici nego na zvucniku(bar ja i to 10 puta bolje) i znam sto ljudi koji koriste slusalice u kafanama.... zvucne kutije su jeftinija varijanta(aktivne), nego in ear monitoring slusalice kojima se cijena krece od 600-1000€(pa tko zna jos do kojih cifri)(mislim na transmitter+bodypack reciver+sluše)... Tako da, moja preporuka su ti kutije, jer su jeftinije, a ako imas volju i novac onda svakako preporucujem in ear... Mislim i jedno i drugo su dobra opcija, ali po meni je nekako in ear bolji deset puta, i sam ga mislim kupiti, Al cim se docepam love Sretno i pozzz