Videti jedan post
Star 25.11.2011, 00:30   #5
dekipa
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 09.03.2007
Downloads: 488
Uploads: 19
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg pa 500
dekipa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dekipa pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Kolega edinzulic, nije bas tako jednostavno kao sto si ti napisao, nije to zamena flopi citaca u klavijaturi.E sad za kolegu Caka Norisa, posto ti je to ovde nadimak, ti nema sta da ugradjujes hdd u klavijaturi, pa poBogu ti samo naredis klavijaturi i ona sama ugradi hard disk, he, he ,he!!!
Mala sala na racun tvog nadimka ovde, i na racun Caka Norisa, znaci moze novi vic o njemu"kako Cak Noris ugradjuje hdd u korga pa 50" , odgovor "on ne ugradjue nego naredi klavijaturi da ga sama ugradi" he, he he!!!
Mala sala, nemojte da se ljutite moderatori i vi kolega naravno, malo sam odlutao od teme.Ovako mnogo je pisano o tome, ja nebi sada da se hvalim tudjim perjem, kolega ovde sa foruma korgx5d je postavio slike, objasnjenja... i to je uspesno 100%, ja sam sam ugradio u mojoj klavijaturi, prodao sam je i dan danas radi kod coveka.Kolegu koji je postavio tu temu oko ugradjivanja hdd-a mozete pitati za savet ali covek nije stalno na forumu.
Elem, ovde nije ta tema razgovora, procackaj, potrazi ovde imas objasnjenje, ako ti bilo sta zaskripi, a hoce mnogo toga, ja cu ti rado pomoci, ima tu problema oko delova, a ako si iz Srbije lako cu ti dati adresu gde da kupis ili ako si u inostranstvu takodje cu ti pomoci posto se tesko nalaze originalni delovi ali naravno ima adekvatna zamena i jos neke cake.
Molim moderatore da se ne ljute zbog ovolike pisanije, i imam pitanje za kolegu edinzulica koji je postavio ovu temu, da li je rasturio i zamenio flopi citac da bi znali, i ako nije eventualno da mu pomognemo jos oko sitnica?
dekipa je offline   Reply With Quote