Videti jedan post
Star 25.11.2011, 23:05   #20
fico
Pravi prijatelj foruma

Registrovan/a dana: 06.05.2004
Mjesto: Slovenija
Downloads: 2743
Uploads: 14
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 51 puta u 48 Postova
Instrumenti: E-mu X board;Novation SL61 MK II :Weltmiaster Cansone
Interesi: sve po malo
fico befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fico pošalji poruku preko MSN messengera fico pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Moje je mislenje da ce ti biti najteze bas za Windows 7 DVD da nabavis ili da ga uradis sam.Posto kazes da si tek pocetnik u koristenju Vst instrumenata predpostavljam da ce ti biti uraditi DVD toliko teze .Tranzit ti je rekao da vidis nekog da ti uradi taj disk jer je bitno za audio rad da ti na tom sistemu izbaci sve sto nije potrebno kao i da iskljuci odredjene servise i naravno da se ostavi ono sto odgovara za tvoju maticnu plocu i karte koje ces da koristis u kompjuteru.Posto i sam koristim takav sistem znam da se to moze mada sam ja odustao i kupio sve gotovo.Ne zelim da te obeshrabrim ali veruj da ces brzo odustati od toga ili ces uraditi sto bi se reklo ajd da moze da posluzi.Ako ti je zelja da poneses kompjuter na svirku i sa njega vuces semplove za pojedine zvukove to ces sigurno i moci ali da ti kompjuter zameni cjeli sint vjeruj da sam neces uspeti da to odradis .Za taj podhvat ce ti trebati par godina da bi ga ti sam zavrsio a za to vreme ce izaci toliko novog softvera i izmeniti se stvari da ces videti i sam da zaostajes sa svim. Samo za primer da ti dam :ako zelis da ti naprimer Emulator ili HS2 prepoznaju komandu sa sinta trebaces da procitas dosta manuala od tih programa i da naprimer uradis GM banku za Emulator a da to zvuci profesionalno ? Kod mene ide i ritam i solo sve sa kompjutera i sve to radi kao i na sintu i kad sad pogledam po softveru koji je instaliran i koji odradjuje svoj posao kako mora kako je to sve podeseno tek mi je onda jasno koliko malo znam o svemu i da je to mukotrpan posao.Ovo sam ti napisao drugarski jer verujem da ni Tranzit nece imati ni volje ni vremena da ti pise stavku po stavku kako se sve podesi a kao drugo malo je ljudi na forumu koji su upuceni u sve to i da ti daju tacnu informaciju.
fico je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post:
momo (26.11.2011)