Videti jedan post
Star 11.12.2011, 18:08   #5
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ace ti si meni tata najjaci ahahahaahaaah e nek si ga i ti vala jednom zado momacki
@mojkarma burazeru ja ih niti nisam pokusao porediti, jer nema smisla... Ja govorim o nord stage 2 polovnom, kao i motifu, nord stage 2 nov sa 76 hammer dirki kosta 2900€ znaci nov(pa procijeni polovan koliko je) jer sam ja vidjao nord stage 2 prodaje neki lik za 2000€ polovan! Mene licno boli briga gdje ce se svirat, sto se mene tice moze je i na zid stavit kao suvenir, to je od covjeka do covjeka, ali ja govorim sta bih ja uradio, ja je nebih u kafanu nosio nema sanseee.... pa ja... ali moja poruka je bila ta: da je cijena previsoka(normalno jos je relativno nov workstation) a i nije najbolji(za mene), ali isto tako nisam niti rekao da je loš, znaci ocjena moja od 0-10 je 8.5(to je moje misljenje)... I iza toga stojim... I ponavljam svima koji kupe neka vam je sa srecom, al stvarno od srca ...

Promijenjeno od mirandess (11.12.2011 u 18:09 sati)
mirandess je offline   Reply With Quote