Da kucnem u drvo ja sam se dobro "uvalio". Kako smo ja i gitarist (varijanta ozvucenje, ja klavijatura) trazili pjevaca jer uskoro krecemo svirat svatove, a ja ne mogu to sam iznijeti uz pjevacicu, nasli smo ga na jednoj momackoj u jednom selu blizu mostara i pristao je da radi s nama. Taj isti osim sto dobro pjeva, sredio nam svirku u jednom kaficu u tom selu redovnu. E sad, svi na spomen tog sela odmah cuckaju i masu glavama kao nije dobro, tu odmah nered u kafani i te sheme. Ja kontao kakav ce to bircuz bit, kad tamo sve fino sredjeno, ima cak i bina za nas i sve. Sviramo nas 4 svaki za po 70 maraka (35 eura), malo jeste, ali kako sada radimo i petak i subota redovno, da se izdrzat, a radimo evo vec mjesec i po i gotovo uvijek bude baksisa. Gazda posten, uvijek isplati, dao nam aktivnu kutiju iz kafica da je koristimo ko monitor i nabavio nam bezicni mikrofon. I sto se toga tice, bude skoro uvijek puno ljudi, svira se pravo narodno bez komercijale, osim mozda malo ispocetka i do sada niko ni case nije razbio, niti ruzne rijeci uputio. Ekipa koja se skuplja tu je korektna skroz i do jaja su, osim sto se pjevacica nekad zali da je smaraju, ali to je standard i ne obracam paznju na to