Videti jedan post
Star 13.12.2011, 17:01   #195
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Da kucnem u drvo ja sam se dobro "uvalio". Kako smo ja i gitarist (varijanta ozvucenje, ja klavijatura) trazili pjevaca jer uskoro krecemo svirat svatove, a ja ne mogu to sam iznijeti uz pjevacicu, nasli smo ga na jednoj momackoj u jednom selu blizu mostara i pristao je da radi s nama. Taj isti osim sto dobro pjeva, sredio nam svirku u jednom kaficu u tom selu redovnu. E sad, svi na spomen tog sela odmah cuckaju i masu glavama kao nije dobro, tu odmah nered u kafani i te sheme. Ja kontao kakav ce to bircuz bit, kad tamo sve fino sredjeno, ima cak i bina za nas i sve. Sviramo nas 4 svaki za po 70 maraka (35 eura), malo jeste, ali kako sada radimo i petak i subota redovno, da se izdrzat, a radimo evo vec mjesec i po i gotovo uvijek bude baksisa. Gazda posten, uvijek isplati, dao nam aktivnu kutiju iz kafica da je koristimo ko monitor i nabavio nam bezicni mikrofon. I sto se toga tice, bude skoro uvijek puno ljudi, svira se pravo narodno bez komercijale, osim mozda malo ispocetka i do sada niko ni case nije razbio, niti ruzne rijeci uputio. Ekipa koja se skuplja tu je korektna skroz i do jaja su, osim sto se pjevacica nekad zali da je smaraju, ali to je standard i ne obracam paznju na to

Promijenjeno od Dell (13.12.2011 u 17:02 sati)
Dell je offline   Reply With Quote