Tema: Gem wk 3
Videti jedan post
Star 14.12.2011, 11:14   #8
Boban
Vredan član društva

Boban's Avatar

Registrovan/a dana: 14.03.2011
Mjesto: Njemacka
Godina: 45
Downloads: 466
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 4
Interesi: Klavijature,Sport,Zabava
Boban befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Gem WK 3

Evo konvertovao sam sa Rolanda neke ritmove i mogu ti reci da nije lose iman neki Ori,7/8,9/8 zvuci prilicno dobro radicu dalje mozda i uspijem nesto napraviti,samo ove boje ne mogu da ubacim i te semplove jel se to moze gdje naci ja to neznam da pravim nemam pojma o tome kad bih nasao jos par nasih boja pa da onda probam sa ovim ritmovima kako zvuci.Hvala puno na pomoci i sve najbolje do sledeceg puta.Pozdrav
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od Boban Pokaži Post
Evo konvertovao sam sa Rolanda neke ritmove i mogu ti reci da nije lose iman neki Ori,7/8,9/8 zvuci prilicno dobro radicu dalje mozda i uspijem nesto napraviti,samo ove boje ne mogu da ubacim i te semplove jel se to moze gdje naci ja to neznam da pravim nemam pojma o tome kad bih nasao jos par nasih boja pa da onda probam sa ovim ritmovima kako zvuci.Hvala puno na pomoci i sve najbolje do sledeceg puta.Pozdrav
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato:
Našao sam neke arapske i turske semplove i boje za WK seriju ubacio sam ih i neke boje zvuče fenomenalno iznenadio sam se srce mi je uzeli otkaz ti od sreće biće nešto pozdrav svima
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato:
Kad ubacim boje i pocnem da sviram klavijatura stane i nista se ne desava zasteka onda ugasim pa upalim onda opet ide sta je to.

Promijenjeno od Boban (18.12.2011 u 11:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Boban je offline   Reply With Quote

Loading...