@hare, ma sve si ti to u pravu, sve ja tebe razumijem, Srm450 je vrhunska kutija, vidio sam(ima jedno pola godine) da jedan covjek prodaje srm 450 ali prvu seriju za oko 1500km(750€) sto znaci da bi(hajde da tako gledamo) ova serija bila skuplja (i ja cu bubnuti cifru) 900€+400€mixer+2stalka(70€ proelovi FRE 300 BK)+kablovi(pa oko 40€)=1410€ Super....
Vjeruj mi tih 350w(to je peak snaga) a drzat ga na peak-u je isto kao ruku u vatru(bar ja tako gledam) znaci otprilike bi mu radilo na 300-320w(da realno gledamo), vjeruj mi vise nego dobra solucija, ali ponavljam i ova tvoja je dobra, licno sam se uvjerio u Mackie srm450 ali za malo jace bi trebao bas... Ako nista ovaj american audio 18 ili 15-ka... Ja guram svoje 2 Ev Zx4-ke sa (bijedom) Behringer PMP5000 i svarno sam prezadovoljan(volio bih da imam fullrange, ali sta je tu je ona meni posao odradi), Sto se ice THD-a, tu nebi trebalo biti problema ako se namjesti parametrika na mikseti(ja sam na ovom svom "djubretu" namjestio sve fino, med i mlijeko, naravno do odredjene granice), samo ne dooooooo Bog neko izoblicenje na toj snazi, ode sveeeeee u šaš.... Ali srm450v2 ima dobru protekciju tako da nema straha, jos poslje samo nadovezat sa 2 basa akivna, malo "izreckat" frekfencije i mirno more, the fun can start now
Dao sam savjet za Ev i yamahu jer sam radio na njima(iznajmljivao par puta) i stvarno mi se kombinacija svidja, stvarno ostao fasciniran... Kad god sam u Dell-a bio iz one male kutijice izlazi tolika snaga, a cista, zato sam mu dao primjer Emx512Sc-a i zx4...