Pa gdje ce se smjestiti onda one boje ako su npr na pcg user 1, stranica 2/1red(a u drugom setu ista boja na istom mestu)??? Moraju biti negdje popunjene, a ako uradis vise puta, "nakrcas" ram, klavijatura se sporije pali, op cup op cup dodje do krckanja semplova i do brujanja i eto ga, story of ram's life is end... Jbg... ja sam tako (vjerovali ili ne) napumpao 128 mb a da nisam niti znao, kljava se palila po 20 minuta(sve kontam to je normalno)... Ali onda kad je doslo do zujanja bubnja(poslje sam otkrio da je hold kvacica u pitanju) ali opet su mi pojedini semplovi davali ono "krckanje/blago pucketanje" ili ti ga kriticno stanje rama(faza prije shut down-a), a neki dan sam ucitao set preko svoga(jbg zaboravio na to) i hajd da vidim ram memory free(ono u record modu) jbt. 140mb mi set iznosi a ja ucitao od 60 mb... ma nije mi nikako bilo jasno... i udjem u record mode da vidim semplove koje imam, kad ono svi moji i sa tog seta....

ali u useru1 i 2 nema nigdje niti jedne boje jer su useri bili popunjeni(i zasto to raditi kad se moze fino sve pobrisati i ucitati ponovo nesto drugo), mislim govorim radi vaseg dobra ne radi svog... Jeste ace tako mi je i majstor rekao(koliko me pamcenje sluzi) Ne znam, tako pise i u uputstvu, ja sam se toga pridrzavao, jbg valjda je neko pravilo napisano da ga se slijedi... I samo ne zelim da se nekome dogodi kao sto je meni, a to je trosak... Moj savjet je ipak("ram"-ašima) da se uradi onako kako je stavljeno u uputstvu, radi vas....
Nadam se da me niste krivo shvatili. Svako dobro svima