Sto i dalje ne menja cinjenicu da takav uredjan necete videti ni na jednom ozbiljnom sistemu!
Dakle ako ljudi koji rade zvuk za najvece zvezde sveta (nekih od njih necete verovati ali licno poznajem) i kad kazem najvece stvarno to mislim, dakle ako oni smatraju da je to apsolutno nepotrebna stvar onda neznam sta vise reci.
Neznam gde sam i u kojoj temu dezinformisao ljude?
Ali posto ocigledno ovde vode glavnu rec oni koji prodaju opremu i cilj im je samo da je prodaju, nebitno dali im treba ili ne, onda su mi stvarno neke stvari malo jasnije kako ovaj ceo forum funkcionise.
Dalje, ja ne zivim od rente, ziveo sam nekad, sad se bavim dizajniranjem audio uredjaja i njihovom proizvodnjom i radim kao sistem inzenjer na velikim dogadjajima.
Radio sam ton za ljude o kojima mnogi mogu samo da sanjaju. Da ne nabrajam previse ih je.
Posto ne dozvoljavate linove, proguglajte ima par sajtova gde su javno objavljene rajder liste velikih svetskih bendova tipa Metalika, Red Hot Chilli Perrers cijeg tonca licno poznajem i veoma cenim.
Molim vas u bilo kom od tih lista pronadjite makar slicnu spravu leveleru ili maksimajzeru.
E tad mi recite da nisam u pravu.
A i vi koji ste tako ubedjeni u te sprave, preporucujem vam samo da proguglate "sonic maximizer usage" i da vidite sta je pravo pluvanje po forumima.
Imam i linkove, (ali kako je ljude najbolje drzati nepismene da bi im se prodavalo raznorazno smece poput navedenog Behringera koji dodaje takav sum signalu da bole usi) naravno nesmem da ih postavim jer cu biti banovan kao i do sad.
Samo vi nastavite pranje mozgova. Ljudi nece celog zivota ziveti u mraku.
Pozdrav
PS. KAd se vi postovani "Tranzit" ovde podpisete punim imenom i prezimenom, i kad ljudi tacno znaju ko ste, onda necete pisati sve to sto ste u stanju da sad napisete kao anonimni clan foruma. Ja sa mojim imenom i prezimenom i svojom reputacijom koju imam (kakva god bila) stojim iza svega sto sam napisao. Dakle JA licno, a ne "Guitarguy2342" sa interneta.
Promijenjeno od MarjanMilosevic (25.12.2011 u 23:58 sati)
|