Videti jedan post
Star 26.12.2011, 17:38   #35
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ne vidim nikakav razlog da ponavljam ono sto sam vec napisao. U jednom od postova sam vrlo detaljno objasnio nacin funkcionisanja ovih uredjaja i onaj ko hoce da shvati, ce i shvatiti. Ti to ocigledno neces. Kakve reference, kakvi bakraci, prestani da trazis reference, nauci da upotrijebis opremu i sve ce biti u redu. Vec sam ti rekao da ce najbolje reference doci od ljudi ovdje koji upotrebljavaju levelere ili multikompresore ili slicne dinamicke sprave. Primjetio sam da sve vrijeme pokusavas da naglasis kako ti radis sa nekakvim velikim zvijezdama i to sa onima o kojima ovi ljudi ovdje mogu samo da "sanjaju", opet potcjenjujes. Na sta to lici ? Nacin na koji pises je prilicno egocentrican a od toga nema fajde. Ljudi to vrlo brzo primjete. Napisi mi jedan jedini argument, ali ne one koje si navikao da navodis, vec cisto tehnicki (to ti valjda nece biti tesko jer rece da se bavis dizajnom audio uredjaja i njihovom proizvodnjom) koji govori protiv upotrebe tih sprava. 'Ajde momce, pa da onda povedemo diskusiju na pravom nivou gdje ce oni koji nisu upuceni u sve ovo, ponesto i da nauce. Pusti te tvoje zvijezde padavice i ostale komete i meteore, spusti to malo na zemlju i kreni sa faktima o levelerima, multikompresorima, gateovima, enhancerima, exiterima... pa da i ljudima ovdje a i meni dokazes tim faktima da to "smece" ne treba upotrebljavati". Zmaras me ustaljenim frazama, kreni brate kao strucnjak da diskutujes, to ce biti od velike koristi.

Promijenjeno od tranzit (26.12.2011 u 17:40 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote