Tema: Nova Godina
Videti jedan post
Star 27.12.2011, 16:04   #148
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od harepa50 Pokaži Post
Ja sam imao dvije-tri ponude, ali sam odbio. A možda eventualno budem radio reprize. I ja planiram da se provedem

P.S. Zanimljive ove cijene što ste napisali, ni sanjao nisam da se sad toliko za Novu godinu pogađa. Znam da ide skuplje nego standardna svirka, ali ovoliko

Pozdrav svima
Hare da ti tvoj brat kaze kako to ide Za novu godinu je uvek cena veca za jedno 4-5 puta pa dvojka koja uzima 60-70 evra za vece trazi za novu godinu 300e i to je razumljivo!Posto ja u tom lokalu imam dnevnicu 200e kad radim obican petak uzeo sam toliku cifru od 31. do 02. i mislim da je to i malo za tri dana ali sam uzeo u obzir to da radim tamo bar jednom mesecno i onda moram imati to u vidu kad pogledas cenu!A sad objasnjenje za one koje buni kako toliko para Ipak ja iza sebe imam 5 festivala,neke nagrade publike i svoje autorske pesme a ako Bog da sad posle nove cu i da finisiram konacno taj album i izdam ga kompletnog onako kako se meni svidja,oprema mi je na nivou,ne napijam se na poslu i uvek sam pedantan,imam izgradjen svoj imidz i dostojan sam da mi gazda veruje i pusti me da radim u kojem hoce lokalu a da i ne pomisli da cu nesto zabrljati i obrukati i sebe i one koji su me doveli Za razliku od pojednih ja volim kad neko uzme dobru lovu i lovu koju zasluzuje i posebno cenim kad neko postuje svoj rad i zna da ga naplati bas onako kako treba!Tako da svima koji zasluzuju zelim da uspesno odrade docek nove godine,da dobro zarade i da ih uspeh prati i u svim narednim godinama

Promijenjeno od Marco7 (27.12.2011 u 16:06 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote