Videti jedan post
Star 09.01.2012, 13:21   #59
makso68
Odomaćeni član

makso68's Avatar

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
makso68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Demanti

Citat:
Originalno postovano od tyros2 Pokaži Post
Tyros3 ih cita,ali kakva vajda!

Ne zvuce nikako dobro,bez originalnih zvukova i drum kita koji je namjenjen samo za A2000!

Vlasnici Tyrosaaa (Ukljucujuci i mene) ce se morati dobro namuciti da to zvuci kako treba,naravno ako zele da imaju ove stvari.

Mnogo lakse bi bilo da Yamaha jednostavno izbaci ove stvari na trziste za Tyros-e!

Pozdrav!
Sa ovim postom nisam imao namjeru da pokrećem raspravu,nego da jednostavno demonstriram kako ovaj Balkan pack sa PSR A 2000 izlazi iz mog Tyrosa 3,bez ikakvog šminkanja i dotjerivanja.
www.*******.com http://www.*******.com/embed/1069016892/7c59f03e" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">
Meni to zvuči upotrebljivo i ovako kakvo je,a u style creatoru u Tyrosu 3 se može preurediti da zvuči ubitačno.
Svaka čast Yamahi koja je prva napravila nešto ozbiljno u software-u za naše tržište.Bilo je pokušaja i ranije od strane Rolanda(GW 8,EXR E 2),ali je to u odnosu na ovo zvuči smiješno.Naravno,ovim ne želim da potcjenim Roland,posebno GW 8 koji sam imao.Mislio sam na fabričku ponudu naših ritmova,bez šminkanja.Pozdrav!
Naravno,ovo je samo 10 ritmova iz našeg podneblja,ima ih još iz Grčke,Bugarske,Makedonije,Turske...,koji su takođe vrlo iskoristivi.

Promijenjeno od makso68 (09.01.2012 u 13:24 sati)
makso68 je offline   Reply With Quote