Tema: TrueCrypt
Videti jedan post
Star 09.01.2012, 17:28   #8
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Jest da ga ne ceka prvo toljaga na vratima heheh...Prvo mora prec preko mene da bih dosao do kompa,a i cim cujem da neko zvoni gasimSala mala,ali ima tu i istine malo bar kod ovog sto se toljage tice

Druze meni je vazno da je ovo sad koliko toliko sigurnije nego prije,posto ima svasta ovdje u ovoj ludnici od njemacke...Citam negdje na netu kako su skoro ovi njemacki ker...i nabavili neki Stadt trojaner i mogu svakome da pregledaju kome hoce HDD i cak da ti pale msn kameru ako imas ili da prisluskuju ako imas ugradjen mikrofon na laptopu ili kompu itd,pa reko da bar malo otezam lopovima ono sto su naumili ovom jadnom malom narodu,a ja sam jedan od tih malih koji spadaju u neku 3. klasu ljudi,a mozda cak i neku jos nizu po njihovom..Heheh Jbt nisi vise siguran ni u svoja cetri zidaCim ne radis i neznaju o tebi nista sve pokusavaju ne bili dosli do podataka i da saznaju sta,kako i gdje i cime se bavis..A ja posten i dobar gradjan da bolji ne moze da bude...hvala na savjetima
Dodato:
Nemam firewire

Promijenjeno od zeljko (09.01.2012 u 17:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
zeljko je offline   Reply With Quote