Videti jedan post
Star 30.01.2012, 00:48   #26
djlabomi
Vredan član društva

djlabomi's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
djlabomi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma, ne tranzit (gde nađe baš ovaj nik...?).
Onako sam prokomentarisao, taman posla da ti nabacujem još i odgovornost, grižu savesti, i slično... Uzdam se u tvoju i dobru volju svih kolega muzičara, koji su voljni i imaju vremena, pre svega, da se bave još i mojom problematikom.
U pravu si, daleko sam od početnika, svašta sam radio sa komjuterom (mnogo sati rada u Adobe-ovim Photoshop-ovima, Audition-u, Premier-u, zatim Pinacle, itd... Pokušavao sam i veše puta sa Cubase-om ili Nuendo, ali mršavo; i nikad nisam mogao sve od softvera, koji imam da pokrenem), ali taj audio segment nikako da mi krene. Valjda i zato što ima mnogo VST-a najpre da se presluša i proba, pa da se čuje šta od toga može da se napravi na jednom prosečnom kompjuteru bez ikakve profi opreme... Za sve to je potrebno mnogo vremena, sa kojim ja hronično loše stojim. Ali, šta je tu je.
Dobra ti je ova "smeće od softvera..." Ni sam ne znam šta imam, a ne radi mi nikakav posao...
Hvala još jednom!
Sutra po podne radim kako si mi rekao, pa se javljam.
Iskreno se nadam da će sve ovo još nekome da koristi.

Pozdrav!
Dodato:
Odradio sam sve po uputstvu.
Hoću li imati nekih promena (problema) u radu Win7 sa drugog diska zbog ovih promena u BIOS-u? Mislim na disable-ovanje Serial Port, Parallel Port, Max CPUID Value Limit, Enhanced C1 Control...
Dodato:
Ja odradio ...

Promijenjeno od djlabomi (04.02.2012 u 13:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
djlabomi je offline   Reply With Quote