Ma ne pravi mi problem nikako pri svirci....Nije ta dirka niti ostecena niti sta.....U extra je stanju ona,a i sve ostale dirke,nego kad gledas malo izdalja,primeti se da fali tu jedno malo parcence....Neznam kako li je prethodni vlasnik uspeo samo da polomi to parcence?!Hvala na odgovoru....Poslusacu savet,bar dok mi nesto drugo ne padne na ideju....Inace,ja tu dirku veoma malo i koristim,jer je pretposlednja dirka u 5. oktavi,pa ne idem toliko visoko u tonove,a bas i ako mi zatreba povisim oktavu na UP i to je to....Nekako mi lepse kad sviras oko polovine...To naprsnuce je veoma malo....U obliku trougla je....Duzina 2mm i visina 1mm....Ova gore slika to drasticno povecava,ali je ustvari to veoma mala rupica....Hvala na odgovoru jos jednom....pozz
Dodato:
Evo jos 2 pitanja dok je jos otkljucana tema....Kako ljudi da iskljucim dinamicke dirke???Idem na onu opciju ARR CHORD pa izaberem za desnu stranu i iskljucim DYNAMIC,ali opet mi dirke reaguju koliko ih ja jako pritisnem....Znaci pritisnem polako,tiho se cuju,pritisnem jace,jace se cuju....Ocu da iskljucim to da mi non stop bude jako....I jos jedno pitanje....Preko kog programa,i da li je uopste izvodljivo da boje sa kojima sviram(performance memory) otvorim u kompu,i promenim npr. ime,instrument i tome slicno???Da li je to izvodljivo???Za ritam znam da moze,ali za boju nisam cuo,pa reko da pitam....Mozda neko ima odgovor....pozz i hvala
Promijenjeno od AcaG600 (05.02.2012 u 13:54 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|