Videti jedan post
Star 07.02.2012, 21:20   #3
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Uvedi u VST Host taj V-Sampler i Hypersonic 2 pa im odredi Midi In portove. Treba da su obavezno razliciti, recimo Hypersonicu daj MidiYoke 1 a V-Sampleru MidiYoke 2. Sada otvori One Man Band idi na Setup i na Midi Out pa dodijeli midi kanalima (trakama), kako ti je potrebno, jedan od ta dva MidiYoke Out Porta i... gotova prica. Eeeeee... al' da bi to i sviralo neki ritam iz One Man Banda moras ici u Style Editor One Man Banda pa tamo po trakama ritma upisati Bank i PCG Change naredbe koje odgovaraju instrumentima u V-Sampleru i Hypersonicu. Za V-Sampler moras sam pogledati kakav si Sound Bank uveo i kako su postavljeni pojedini instrumenti u tom Banku a kod Hypersonica je to vec odredjeno samo treba da pogledas u njegovom Browseru gdje stoji koji instrument. Za njegove sounde moras u ritam traci zadati uvijek dvije naredbe i to: LSB (Controller 32) i PCG da bi tacno dobio zeljeni instrument. Mozes prebaciti Hypersonic i u GM Modus pa onda ne moras brinuti o LSB Bank Change kontroleru ali... kvaltet sounda u tom GM Modusu je toliko bljutav i nikakav da to odmah mozes trebas zaboraviti.

Rekoh ti ja da je ono bio samo pocetak price a i sa ovim gore napisanim se jos nismo mrdnuli s tog pocetka... zamisli koliko daleko je kraj.

Promijenjeno od tranzit (07.02.2012 u 21:21 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote