Pozdrav svima.Sto se tice modela, video sam Behringer DDX3216 i ovaj novi x32.Iskren da budem polako pokusavam da izbacim iz sebe predrasudu o digitalnim mixerima i da skupim hrabrost da polako predjem na neki takav mikser. Jedino sto sam imao prilike da cujem i da probam ranije bio je odlican jamahin dig. mikser 01v ili slicno.To je dobro radilo ali nekako nije uspelo da zazivi.Kolege (u koje imam dosta poverenja oko zvuka i svirke) su ga prodale i vratili se na analogni mikser. Moja grupa vec skoro dve godine svira na Allen&Heath ZED428 i veoma smo zadovoljni zvukom, ali nam se vec polako mota po glavi ideja da mozda pokusamo moderniju tehnologiju (ali se bojim da nas ne unazadi

).
Sto se kutija tice u pitanju su dinakordovi sistemi Powermax 3 i 5.
Iskreno retko ko ima poverenja u Behringer (bar je tako bilo) iako su zvucno i sa efektima bile veoma dobre u odnosu na cenu,jedino su stalno imale kvarove sa kanalima (bar su to neka moja iskustva i nekoliko kolega).Nekako mi je ulila poverenje ta prica da je Behringer preuzeo MIDAS, pa zato pocinjem da razmisljam o pomenutim mikserima.
Inace vidim da je cena na Ebay za DDX1632 nesto preko 650 eura,sto je veoma povoljno (pod uslovom da nemaju neki generalni problem) za X32 nisam uspeo da vidim cenu.