Videti jedan post
Star 12.02.2012, 16:40   #4
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 56 puta u 49 Postova
MarjanMilosevic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MarjanMilosevic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pitam za ime naravno, ako zelis da sebe postavis za autoritativnog znalca onda daj da vidimo tvoj rad. Nemoj da se krijes iza pseudonima koji ne trpi stetu od svega izrecenog. Ali Ime i prezime i te kako trpi kritike i posledice i licni i kao biznis.
Ja se uvek trudim da budem konstruktivan ali je sa tobom to nemoguce.

Evo pobij me faktima i dokazi mi da u Verse kutijama postoji mikser, a ne dsp uredjaj i ja cu da se povucem.
Daj mi primer softwer miksera, a da to nije Yamahin ili drugi sftver namenjen za miksovanje preko laptopa jer to i tome sluzi, da miksuje a ne da steluje DSP funkcije.
Dodato:
I da ne zaboravim, gde je drugi kanal na Verse D15 kutiji? To mi nije jasno jer ga ja nevidim.

Izvinjavam se ostalim clanovima foruma zbog svega ovoga ali jednostavno neke stvari nemogu da pracuteim.
Verujem da je tranzit doprineo kvalitetu foruma ali ponekad treba priznati da nisi u pravu a ne drzati se svoje price ko slepac za stap.
Umeti to je vrlina a ne mana.
Povuko sam se iz diskusije o sonic maximajzerima zato sto nisam imao zivaca da se dalje raspravljam, a situacija je bila upravo ovakva.

Smatram da treba zadrzati nivo i ponekad prihvatiti i tudje misljenje. Niko od nas se nije rodi sveznajuci.

Promijenjeno od MarjanMilosevic (12.02.2012 u 16:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
MarjanMilosevic je offline