Videti jedan post
Star 13.02.2012, 02:31   #85
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Marjane pobogu si brate, pa zar ti nije dosta. Ovo je vec drugi put da se sam demontiras i to na najgori moguci nacin. Ti od kompletnog audio domena znas samo za velicinu membrane zvucnika, zapreminu zvucnih kutija i par parametara pojacala snage. medjutim i to sto znas je vrlo mrsavo. Audio je ogromno polje u kojem si se ti totalno izgubio. Probaj da se pronadjes, ponesto naucis a onda pokusas ali samo pokusas, da vodis bilo kakve diskusije. Mani se corava posla ne insistiraj na mom imenu jer ni mene tvoje uopste ne interesuje, a ako ti kazem svoje ime to ce odmah biti treci ali sigurno i zadnji put da se demontiras. Ja sam ovdje tranzit i to je sasvim dovoljno. Rekoh ti da ne zelim da masem ni svojim imenom, ni titulama jer mi je stalo da me ljudi ovdje prihvate kao sebi ravnog bez ikakvih predrasuda koje bi donio moj indentitet. Potpuno je tacno da se niko naucen nije rodio, ama ti nazalost nisi daleko odmakao od tog rodjenja. Pokazujes to svakom rijecju koju napises, pa bi bilo bolje da ne skaces sam sebi u usta i sam se bas toliko degradiras. Ostavi te miksere po strani, ne razumijes ti mnogo od toga ili bolje receno, skoro nista od toga. Sjedi, uci, trebace ti ako bas imas namjeru da se bavis iole ovim domenom. Dosta je licnog u ovoj temi s tvoje strane, a dosta je i off-topica, opominjem te vec drugi put u vezi sa tim. Nije red da zamaramo kolege sa ovakvim stvarima, a postaje mi i pomalo neprijatno da te bas do kraja demontiram.

Promijenjeno od tranzit (13.02.2012 u 02:32 sati)
tranzit je offline