Videti jedan post
Star 13.02.2012, 13:02   #3
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Milan$ Pokaži Post
mada sem yamahe promix i ddx3216,ne vidim drugi izbor do 600-700 eura..tu je ovaj presouns,al kosta 1200 cini mi se..ali da vredi,vredi
Vrijedi svakog centa koji bi dao za njega. Mikrofonska predpojacala su neocekivano dobra za cjenovnu klasu kojoj pripada Presonus 16.0.2. Presonus je kod te svoje linije (StudioLive) pokusao dizajnom da slijedi jednu liniju koja je najbliza klasicnom analognom mikseru, to jest da zaista svaka bitna funkcija ima svoj kontroler. Naravno da ovo nije bilo moguce izvesti u potpunosti ali sve sto je u live praksi potrebno imati u odredjenom momentu pod rukom je tu. Ako obratis malo vise paznju vidjeces da Presonusovi mikseri nemaju velike displaye kao preostala konkurencija ali zato imaju daleko vise fizickih kontrola koje su vrlo ergonomicno postavljene. U podmenue pri editiranju ces uci samo vrlo rijetko. Kvalitet efekata, ekvilajzera i dinamike je na vrlo visokom nivou tako da sa te strane ne treba da brines. Sta bih mu ja zamjerio je, da je mozda trebalo staviti 4-Band parametricne EQe po kanalima mada i taj 3-Band EQ plus Low Cut koji je unutra, moze odlicno obaviti posao u live svirci. Za studio bi ipak trebalo imati 4-Band EQ. Mozda je trebalo staviti jos jedan Aux odnosno interni Send efekat ali opet i ta dva koja ima su dovoljna za zivu svirku. Reverb i ostali efekti su veoma dobri a dinamicki alati na aktuelnom nivou. Fat Channel, kako Presonus naziva niz ili lanac Insert efekata po kanalu, je zestoko oruzje. Kupuj bez puno razmisljanja.
tranzit je offline   Reply With Quote