Tema: Verse Audio
Videti jedan post
Star 15.02.2012, 13:23   #79
Kewa
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 11.02.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Kewa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Cijene u našoj radnji su : KV 2 sa EX 10 (x 2) plus EX 2.2. sub (x 1 ) je 6500 eura, a Verse sa D:sider 12 (x 2 ) plus D:sider 18 sub ( x 1) je oko 6000 eura. Naravno, ovo su MPC cijene, uvijek se prave neki popusti i bla bla bla. Cijene variraju u našim shopovima, postoje razlike i u porezu i carini i u transportu, ali to je tako kako je, jednostavno je skoro nemoguće da napravimo jedinstvenu cijenu u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji, BiH... Software ( tačnije , DSP editor) za D:sider se skida besplatno sa njihovog sajta, a iskreno USB 485 nemam pojma koliko je para, mi smo ga dobili od firme, ne vjerujem da je neka cifra, ali saznaću, pa javim i mislim da bi bilo dobro vlasnicima sistema da ga malo utegnu, šteta je neiskoristiti sve mogućnosti, kad već bubneš tolike pare. Još jednom da ponovim, nisam u ulozi trgovca na forumu, zaista, volio bih malo ljudima približiti neke stvari , bar na ovom forumu, koliko mogu, bez nekih pretecioznih stavova. Ljudi se boje svega novog, to je apsolutno razumljivo, pogotovo danas, sve su ovo prilično skupi sistemi, tako da znam šta je muka, i ja sam svirač. I da, kad sam rekao da je KV2 naš izbor, ni u kom slučaju ne znači da je Verse loš sistem, naprotiv, sistem radi odlično, apsolutno opravdava odnos cijena/kvalitet, ono što je sigurno je da KV2 daje maaaalo više.
Kewa je offline   Reply With Quote