Tema: Verse Audio
Videti jedan post
Star 16.02.2012, 22:29   #83
accordst
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
accordst befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da se malo nadovežem na težinu i veličinu... što se toga tiče Verse mi se jako sviđa,još neke sitnice da prodam i on bi vrlo lako mogao postati moj konačni izbor.
SISTEM dva kom.D Sider 15+18SUB je cca 300eur skuplji od takvog sistema sa 2x12'',a pošto ima svirki koje bi se mogle odraditi sa dvije 15''-ice(u odnosu na D Sider 12 su135dB vs. 131dB podrazumjevam da daju bas dovoljan za neke manje svirke) to mi se nameće kao logičniji izbor.S obzirom na ukupnu cifru tih 300eur nije velika razlika.
Gledam dalje spescifikacije sub-ova i pratim kako se u meni javlja,ona ljudska pohlepa,he,he,a odnosi se na slijedeće.
Sub 18 je 45kg,64x64x70cm;133dB,a sub 215(sa dvije 15 ice u sebi) je 136dB; 50x60x86 cm;50kg
I sad vrag mi ne da mira i uzmem metar pa mjerim kako bi to stalo na zadnje sjedalo (pošto je auto limuzina-ne bi mjenjao auto zbog razglasa )
i ispadne da bi lakše ''ugurao'' taj Sub D Sider 215 nego sub 18'',malo me odbija cijena ,al vrag ne šuti nego mi šapće kupi jači sub pa ne kupuje se to svaki dan,a i lakše ćeš ga ''ugurati'' u auto,nema veze što je 6kg teži,konkretniji će ti bas ''izaći'' nego iz 18''-ice...itd
Ovaj jači sistem bi dobio za 5900 eur i on je cca 800 eur skuplji od para 12 ica i jedne 18'').
Tu ''vrag'' još ne završava svoju priču za cca 6000 on nudi 2x D Sider 12 i dvije odvojene D Sider 15'' ice ,a ja mu kažem čekaj pitat ću ljude na forumu šta oni misle tom ''vražijem poslu'' pa da čujem ljudi ...
Volim saslušati konstruktivna razmišljanja pa sam na kraju odlučiti.

P.S. Nisam još ništa odlučio.
Što nisu kutije napravili teže i veće,pa bi ih otpilio odmah u startu ,a ne ovako ....
accordst je offline   Reply With Quote