ja nisam nikad rekao da taj stari dynacord dobar mixer..ali da se coveku ne svidja pm1000,to mu skroz verujem...e sad nismo pali s marsa, pa da prvi put vidimo mixer, i da tolko ne znamo da ga nastelujemo,da ne moze da se dobije zvuk kakav treba...stavis graficki eq flat,stavi na nulu parametriku po kanalu i polako steluj na kanalu...ja tako radim,ali dynacorda,kolko god stelovao nisam mogao da dobijem sta treba...mutno radi i to ti je...cena mu pa tek ne ide u prilog...kao sto rekoh-dynacord pm1000 i par dobrih kutija,jer samo uz neke bas skupe kutije,mogu da prodju djen djene,izadju ko svetog petra kajgana..za te pare mozes da zvucis daleko bolje,ma mozes ko studio da zvucis, hi fi,sto je za dynacorda misaona imenica..kako da pojacavas sve vise i vise,on mulja jos vise...efekti su mu tek cirkus...jedino sto vredi je ta njegova snaga,mada ljudi kace na njega i po 6 kutija,tako da tu o zadravom zvuka,nema ni govora..sve u svemu jedan vrlo precenjen mixer,za ono sto nudi...po meni ne bi smeo da kosta vise od 600-700 evra,jer ima i dosta jeftinijih mixera,koji ce da zavrse posao,a neki zvuca daleko cisce i konretnije od dynacorda...svaka cast kom nije zao da da za dynacorda pm1000 1200-1200 evra,i nema ljutis-moje subjektivo misljenje

...pozzz