Videti jedan post
Star 19.02.2012, 12:32   #14
dekipa
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 09.03.2007
Downloads: 488
Uploads: 19
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg pa 500
dekipa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dekipa pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne verujem da ce naci pa1x za 1000 e, bar ja do sada nisam nasao u oglasima da se prodaje za te pare.Vidim da si napisao aranzer do 1000e, da se nadovezem na kolegu koji ti je predlozio korga pa 50 i tritona le, moj kolega ima tu kombinaciju evo vec 4 godine, on je dugmetarac, povezao je preko midija, koristi semplovan bas il tritona i jos neke elemente mogu reci da nije losa kombinacija.Imo sam i ja korga pa 500, nije to losa klavijatura, ma koliko je ljudi kudili, ovako ili onako.Sada imam korga pa 800, za sada me dobro sluzi, ali i to sve zavisi kao sto kaze kolega sinisa, moj drug ga je kupio pre mene i imao je na svojoj klavijaturi problem sa ram memorijom, mada se drugacije manifestovao kvar, radila je, ali to cemo drugom prilikom...E sad kao sto je napisao kolega u proslim postovima, sto se tice semplovanih i ne semplovanih harmonika, pa 500 mi je super zvucao, lepo sam ga sredio, set iznivelisan, pun zvuk, naravno koliko je moglo i ja resih ajde da kupim pa 800 posto prima semplove.Ubacim nekoliko semplovanih harmonika, dobre su, sve ok, medjutim iz nekih setova cujem isto dobre harmonike cak i mozda mnogo bolje nego moje, pogledam kad vidis nisu semplovane vec fabricke, tako da i to nije merilo, trebas naci dobre semplove, ali opet treba ti i vise memorije.Ovo sam ti napisao posto si pitao i za korga pa 80, maksimum 16 mb, moze da se sredi dobro ali opet, ukusi su razliciti.
Ja se raspisa, moja ti je neka preporuka, ako nadjes pa1x do 1000e sto cisto sumnjam kupi njega, i on je prosiriv, mozes jos memorije da prosiris u njemu, ako hoced da nosis 2 klavijature, dobra ti je kombinacija pa 50-triton le i naravno mozes da kupis novog korga pa 500 sa garancijom, klavijatura se pokazala kao da nije podlozna kvarovima, da nadjes dobrog korga pa 80, tesko, dosta su isvirane, a i ko prodaje tu klavijaturu u dobrom stanju trazi i dobru cenu.Ako kupis korga pa 500 moraces da zagrejes stolicu, ali moze dobro da se sredi.
Iz profila vidim, ili se varam da si Nislija, gde Nislija da svira bez portamenta, ha, ha,ha, ja mislim da me razumes, e to kod korga pa 80 nemas, ili se varam, a kod pa 500 imas, jel tako Niski, gde bez portamenta!!!
Jos nesto mozda ce neko da ti predlozi nesto i iz Rolandove serije, Yamahe, nemoj ni to odbacivati, ja ti ne mogu nista reci sto se tice tih serija ali ne mora da znaci da ne valjaju ili nisu dobre, poslusaj svaciji savet.
Pozdrav i sve najbolje
dekipa je offline   Reply With Quote