Videti jedan post
Star 21.02.2012, 13:43   #29
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Evo na kraju ja, koji sam otvorio temu da kažem šta je moj izbor.
Lap top sam odmah isključio jer je veliki, košta dosta, zauzima prostor a najviše zbog toga što gosti čim vide lap top ubedjeni su da puštaš fajlove,.. što ja smrtno mrzim i da radim a najviše me nervira kada meni koji svaki ton odsvira,... misli da se foliram... tako da lap top otpada.
Zatim sam razmišljao o tabletu u vrednosti od 100 eura, koji bi uz pomoć čička zakačio na stalak i to zamalo da prodje!
Medjutim odlučio sam se da uzmem android telefon preko vipa za 1 dinar i naravno ionako sam trebao da obnovim ugovor,...
I nisam pogrešio.
Uz samsung galaxy young dobio sam software quicksearch,.. ubacio sam tekstove koje neznam napamet u microsoft word formatu, a može i u pdf. Košta me 1 dinar,...nalazi mi se u džepu i po potrebi ga izvadim a to je do 7 puta u toku svirke,.prosečno,.. neki put mi i ne treba.. Tekst je vidljiv i lako čitljiv,.. uz pomoće touchscreena pomeriš ga lako... ne košta ništa,.. ne zauzima prostor, deluješ profesionalnije (poneko jedino pomisli da se dopisuješ),.. i možda što je najbitnije možeš i u masu sa njim kao solo pevač, i telefon ti je uvek pri ruci za tekstove koje neznaš napamet.
Moja preporuka je android telefon touchscreen, sa većim ekranom i to je to!
a ne skalamerije poput laptopa, evo sve ga manje koristim i ovaj telefon,... samo za neke naftalin pesme i nove koje posle 3 svirke već znam napamet.
a ko od 150 pesama koliko se prosečno peva po svirci,.. čita 100,.. taj nije za ovaj posao ali jeste za Lap top.

Promijenjeno od pedjajazz (21.02.2012 u 13:47 sati)
pedjajazz je offline   Reply With Quote