Evo na kraju ja, koji sam otvorio temu da kažem šta je moj izbor.
Lap top sam odmah isključio jer je veliki, košta dosta, zauzima prostor a najviše zbog toga što gosti čim vide lap top ubedjeni su da puštaš fajlove,.. što ja smrtno mrzim i da radim a najviše me nervira kada meni koji svaki ton odsvira,... misli da se foliram... tako da lap top otpada.
Zatim sam razmišljao o tabletu u vrednosti od 100 eura, koji bi uz pomoć čička zakačio na stalak i to zamalo da prodje!
Medjutim odlučio sam se da uzmem android telefon preko vipa za 1 dinar i naravno ionako sam trebao da obnovim ugovor,...
I nisam pogrešio.
Uz samsung galaxy young dobio sam software quicksearch,.. ubacio sam tekstove koje neznam napamet u microsoft word formatu, a može i u pdf. Košta me 1 dinar,...nalazi mi se u džepu i po potrebi ga izvadim a to je do 7 puta u toku svirke,.prosečno,.. neki put mi i ne treba.. Tekst je vidljiv i lako čitljiv,.. uz pomoće touchscreena pomeriš ga lako... ne košta ništa,.. ne zauzima prostor, deluješ profesionalnije (poneko jedino pomisli da se dopisuješ),.. i možda što je najbitnije možeš i u masu sa njim kao solo pevač, i telefon ti je uvek pri ruci za tekstove koje neznaš napamet.
Moja preporuka je android telefon touchscreen, sa većim ekranom i to je to!
a ne skalamerije poput laptopa, evo sve ga manje koristim i ovaj telefon,... samo za neke naftalin pesme i nove koje posle 3 svirke već znam napamet.
a ko od 150 pesama koliko se prosečno peva po svirci,.. čita 100,.. taj nije za ovaj posao ali jeste za Lap top.
Promijenjeno od pedjajazz (21.02.2012 u 13:47 sati)
|