Videti jedan post
Star 24.02.2012, 17:10   #10
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od spooxjunior Pokaži Post
Znacilo bi mi puno ako nekom nije problem da u kratkim crtama uporedi ove dve masine.... interesuju me konkretne stvari tipa:
-kolko moze stati user stylova,
-koliko je moguce napraviti user boja,
-da li ima mogucnosti npr. da postoje uz svaki style po nekoliko spremnih boja na brzo biranje i koliko njih.
Uglavnom konkretne stvari... koje se mogu uporediti.

Sto se tice zvuka.. to je stvar ukusa... meni se dopadaju obe...
Slabo baratam terminima ali valjda me mozete razumeti... Pocetnik sam... Citam manuale al mi slabo ide, nikad nisam imao nikakvu klavijaturu, a da nije igracka...........Hvala

Citajuci tvoje postove ja ne videh ni jednom recju da si ti imao nameru da kupis potpuno nov instrument.

U nekoliko tvojih narednih postova takodje nam nisi rekao da ti je namera da kupis nov instrument(da te vise ne citiram) vec si postavljao razna pitanja uglavnom nam objasnjavajuci nam da si pocetnik,neiskusan itd.
Da skratim

"@nesaband... Cemu ovo pisanje???"
Evo da ti odgovorim.
Ja imam pravo da iznesem svoje misljenje i retko kad sam pogresio u svojoj proceni.
Da sam ja kojim slucajem admin ili moderator na ovom forumu verovatno bih reagovao drugacije,ali posto nisam bar imam pravo da uvek iznesem moje misljenje kao i svaki ravnopravni clan foruma.

Meni je sasvim svejedno koju ces ti klavijaturu da kupis,to je tvoja stvar ali ako vec postavljas pitanja ovde na forumu onda ocekujemo od tebe da sam procenis sta je za tebe najbolje,a lepo ti je @tranzit u jednoj kratkoj recenici objasnio bas sve.

toliko od mene.
Veliki pozdrav od mene i neka ti je srecno sa Korgom PA50