@nesaband,
Prosto je neverovatno dokle ste spremni da idete. Uopste se ne radi o tome koji instrument sam trebao da kupim, ili koji je bolji, dal cu da kupim nov ili polovan...
Nista od ovoga nije vazno... jer sam ja reagovao na ovu vasu izjavu, pa da je opet navedem,
"Brate,ne vredi da kolega cita,znam ja sta njega muci,treba sesti i srediti GW8 a za PA50 misli da ima kvalitetnih setova pa kad skupi dovoljno postova onda ce da skine sa foruma a za GW bi morao da zagreje stolicu i da se dooobro namuci posto nema setova za dzabe."
Ne znam dal zbog svog ponosa ne zelite da priznate da niste bas dovoljno razmislili kad ste ovo napisali (jer ipak, i pored ove nase male razmene misljenja, ja smatram da niste zlonamerno ovo napisali, vec onako ishitreno i bez razmisljanja).Nema razloga da navodite neke moje postove, jer oni nisu bitni za ono sto je meni zasmetalo u Vasem postu, a koje sam citirao iznad.
A sto se tice klavijature, nema razloga da toliko citirate gosn Tranzita, covek je bio potpuno jasan kad je napisao svoje misljenje. Ali sa druge strane ako bas zelite da citirate Tranzita, slobodno to radite, ja vam to ne zelim, a i ne mogu zabraniti, samo navodim da nema potrebe.
I na kraju da budem jasan, Ne ocekujem nikakvo izvinjenje... smatram da i nema potrebe za tim...
osetio sam se prozvanim, tj. primetio sam da je neko o meni pisao na neprimeren nacin, i samo sam zeleo da na to skrenem paznju....
Ali Vi nekako ovo pretvarate u raspravu za koju sam siguran da niko ko bude pronasao ovu temu, nece zeleti da je cita.... i samo ce gubiti vreme...
Pozdrav
|