Prvo i prvo tema i nije bas zahvalna,ovaj ce reci korg,onaj ce reci roland i tako do 22.strane.Drugo,i o jednoj i o drugoj klavijaturi je pisano X puta,ne bi bilo lose potraziti po forumu,a i nema se sta novo reci,cinjenice su cinjenice,ostalo je sve stvar ukusa,volje i znanja da se sredi odredjena sprava.
Niko se ovde ne igra moderatora,niti ima potrebe za tim.Sa druge strane,ni moderatori nisu uvek prisutni i ne mogu da intervenisu ili pomognu svakome u svakom trenutku.Zbog toga clanovi koji su duze prisutni na forumu s vremena na vreme prebace nekom novom clanu,skrenu mu paznju sta,kako i gde,ali sve u najboljoj nameri.I Vi kolega Djole i Vi kolega Spoox ste tu par meseci i lepo je videti da niste lesinari,tj da ne spamujete forum radi downloada,ali posle nekog vremena i vas dvojica cete da shvatite koliko je to iritantno,npr kad se pojavi neki clan sa nickom koji uopste na prvo citanje i nemoze da se procita.Posto se ja ponekad ulogujem u ranim jutarnjim satima,kada nema nikog iz uprave,nebrojeno puta sam naleteo na scenu da je poslednjih 16 postova upisano od najnovijeg clana,a svih 16 postova zajedno se sastoji od 18 reci i dva uzvicnika.I kako sad to da ne isprovocira ostale clanove?To jednostavno vredja ljudsku inteligenciju.Zbog toga je i uvedeno pravilo da 25 postova vise nije dovoljno za free download.I opet,pored vise objasnjenja,u vise tema,u vise postova,od strane moderatora,mnogih clanova itd itd,u vezi pravila downloada,nadju se ljudi pa otvore temu: problemi sa downloadom!!!!cao ja sam marko,ne mogu da downloadujem a imam 25 postova.Pa se jave na chatu,pa na privatnim porukama,pa ovamo pa onamo.I kako covek da ne popizdi nakon svega?Tako da nije neobicno da nekad neko ishitreno reaguje,jer veoma je tesko u moru novih clanova koji se registruju svaki dan,provaliti ko je kakav i zbog cega je ovde,tako da sve ce biti ok,samo malo vise strpljenja i razumevanja od strane svakoga.
Lep pozdrav drugari